2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004






Simsimaa ajalugu: aasta 2015

Jaanuari uudised

02.jaanuar 2015

Uuel aastal puistab Simsimaa oma sõbrad üle kuldaväärt kingitustega!!!

Kingituseks on KÕIK BOONUSASJAD JA LINNAD,

mis Sims 3-le eales on ilmunud.
Boonusasju saad tõmmata siit ja linnu siit. NB! Ära unusta juurde tõmmata asjade parandamise failide pakki!!!

Ja muidugi on lisatud info viimastena ilmunud boonusasjade kohta: Boheemliku aia info on siin, pagariärist loe siin, imedemaast saad teada siin, vana veski kohta on kogu jutt siin ja uppuva linna paadi infot saad siin.

Ilusat uut aastat!

15.jaanuar 2015

Ilmus esimene mängupakk The Sims 4 Outdoor Retreat Game Pack, millest loe lähemalt siin, pilte näed siin ja treilervideod näed siin. Mängupakki saab vaid internetist, kuid kui oled isegi mängupaki ostnud, siis Origin lehele see eraldi installimiseks ei ilmu, kuidas ostetud mängupakki installida, loe mängupaki avalehelt siin.

Samuti ilmus uus mänguparandus, järjekorras juba kümnes, loe sellest lähemalt siin. Eelmise mänguparanduse-uuenduse infolehele on lisatud pildid uuendustest, vaata neid siin.

Nüüd on olemas kogu info pidude kohta, üldinfot loe lähemalt siin, ettevalmistusest peoks loe siin, pidude liigid on siin, tegevustest peol loe siin ning eraldi saab teada ka sünnipäevapeo kohta siin.

Simsimaa abiline Nele saatis jutukese, mida saad lugeda siin.

25.jaanuar 2015

Ilmus taas üks mängu-uuendus, mis parandab vaid mõne pisivea ja mängu versioon peab nüüd olema 1.3.33.1010, loe lähemalt siin. Kes pole veel otsustanud, kas osta mäng või mitte, saab nüüd tasuta 48 tunni jooksul mängu proovida, selleks mine siia.

Detsembri mängu-uuendusega lisandus paljunõutud asjade liigutamise kood, mis on aga pisut teistsugune, kui eelmistes simsimängudes. Lähemalt sellest koodist ja selle koodiga avanevatest huvitavatest võimalustest luua uusi asju loe siin. Ning veel koodidest: samamoodi nagu sai koodiga mängu tuua kõiki kogutavaid asju, saab veel tuua mängu puid, kive ja krunte, mida muidu ei saa, loe lähemalt siin.

Surmanippides on täpsustatud, kuidas saab sims surra külmumise läbi ja kuumarabandusse lisapakis Seasons, vaata siit. Simsimaa abiline Nele saatis omakirjutatud jutukesi, loe neid siin.

Veebruari uudised

07.veebruar 2015

Esimene lisapakk nimega Get to Work ilmub aprillis ja toob mängu interaktiivsed töökohad, mis tähendab, et mängija saab oma simsi juhtida tööl. Infot uue lisapaki kohta saab siin, pildid on siin ja treilervideo siin. Ning ilmus uus mänguparandus-uuendus, mis toob mängu simside sugupuu ning ka läheneva sõbrapäeva asju, mida veel uut mängu ilmub, loe siit.

Mängupaki Outdoor Retreat nippide lehed on valmis: kuidas leida uus salajane peidus krunt, loe siin, matkamisest saad teada siin, uue linna Granite Falls info on siin, uuest oskusest taimeravimisest loe siin, uutest kogutavatest olenditest putukatest, taimedest ja kaladest saad teada siin ning üldinfo on siin.

Kokku on mängus juba 9 päkapikku!!!, vaata neid siin. Koodidega saab veel asju mängu tuua, suured dekoratsioonid on siin ja väikesed dekoratsioonid siin. Mac'i kasutajatele infoks, et The Sims 4 põhimäng Mac'ile ilmub 17.veebruaril ning aprillis ilmuv lisapakk Get to Work sobib ka Mac'ile.

25.veebruar 2015

Esimene lisapakk ilmub värskema info kohaselt 31.märtsil, see on Ameerikas, Euroopasse jõuab see 02.aprillil. Esimese lisapaki kaks uut videod on siin ja uued pildid on siin.

Põhimäng ilmus nüüd ka Mac'ile ja selle jaoks tuli kohe ka esimene mänguparandus, mis kokkuvõttes on juba 13.-es, loe lähemalt siin.

Simsimaa abiline Birgit saatis pilte, mida näed siin ja linkide lehel näed täiesti uut rubriiki, kus võid promoda ka oma mistahes saiti, vaata siia.

Märtsi uudised

04.märts 2015

Ilmus esimese lisapaki "Get to Work" video teadlasest, mida näed siin, lisaks loe uut infot siin ja vaata uusi pilte siin. Mängutegijatega tehtud intervjuust selgub, et mõned mänguvead hoopiski jäeti mängu, lähemalt loe siin.

Kas tead, kuidas on erinevad režiimid muutunud põhimängu ilmumisest kuni kõikide mänguparanduste ja lisapakkideni? Osturežiimist loe lähemalt siin, ehitusrežiimist siin, elurežiimist siin ja siin ning seadeterežiimist siin. Ning lisapaki Late Night korteritest on nüüd samuti kogu info ja nipid üleval, korteritest loe lähemalt siin, eraldi on info katusekorteritest siin ja korteri ehitamisest saad teada siin.

11.märts 2015

Taas ilmus esimese lisapaki "Get to Work" uus video, mis seekord räägib äridest, vaata videot siin. Videost tuleb välja, et mängu lisatakse ka keldri ehitamise võimalus ning mängutegijad kinnitasid, et kelder tuleb mängu enne lisapakki ilmuva tasuta mängu-uuendusega. Lisaks vaata esimese lisapaki uusi pilte siin. Ilmus uus mänguparandus, mis toob jälle uue päkapiku, kokku on päkapikke mängus juba 10, ja ikka pole kellelgi aimu, mida nad mängus teevad, vaata päkapikke siin. Aga mänguparandus parandas ka vigu, millest loe siin.

Kuidas sai nime simside raha simoleon? Kust on pärist simsikeel? Simsi kaubamärk tähistas 15.aastapäeva ja sel puhul avaldati 15 lõbusat fakti simsimängude kohta, mida loe siin.

23.märts 2015

Vaid loetud päevade pärast ilmub esimene lisapakk "Get to Work" ja enne seda veel ka mänguparandus, millest on teada juba nii mõndagi, mida toob uus mänguparandus, vaata siit.

Esimeselel lisapakile aga on ilmunud veel päris mitu uut videot, mida kõiki vaata siin, ja muidugi hulk uusi pilte on siin ja veel ka siin. Milliseid uusi asju lisapakk mängu toob, näed siin. Ning mõned nipid on siin, tulnukatest on pisut juttu siin ja uuest linnast on pildid ja jutt siin.

Simsimaa abiline Kat saatis hulga pilte, mida näed siin.

29.märts 2015

Uus mänguparandus-uuendus ilmus mõni päev varem ja on nüüd kohal, lisaks juba teada uuendustele tõi see mängu veel uuendusi ja muidugi hunniku parandusi, loe neist kõigist lähemalt siin.

Esimese lisapaki uus video on siin ning veel mõned uued pildid siin. Ja enne lisapaki ilmumist on juba valminud mõned nipilehed: küpsetamisoskusest loe siin ja fotograafiaoskusest siin, uurija karjääri info on siin, arstikarjäärist saad teada siin ning keldritest on kogu info siin.

Aprillis ei ilmunud ühtegi uudist

Mai uudised

13.mai 2015

ilmunud on juba kaks mänguparandust, neist aprilli keskel ilmunud parandus 1.5.149.1020 parandaski vaid mõne vea mängus, lähemalt loe siin, kuid mai alguses ilmunud parandus 1.6.69.1020 tõi ka uuendusi, millest väärib märkimist see, et nüüd saab raseduse ajal mõjutada seda, kas sünnib poiss või tüdruk, lähemalt loe siin.

Ilmumas on esimene eripakk: The Sims™ 4 Luxury Party Stuff, mis toob simsidele luksuslikke pidusid ja stiilse puudutuse simside eludesse. Rohkem info lubatakse jagada lähiajal.

Simsimaa abiline Nele saatis mitu juttu, mida saab lugeda siin.

17.mai 2015

Taas ilmus kaks mänguparandust, mis on mõeldud peamiselt varsti ilmuva esimese eripaki jaoks, kuid toimivad ka ilma eripakita, aga uuendusi ja parandusi tõid need mängu päris vähe, lähemalt loe siin.

Ning esimene eripakk, The Sims™ 4 Luxury Party Stuff, ilmubki kohe, eripaki infot loe siin, milliseid asju eripakk mängu toob, näed siin ja pilte vaata siin.

Simsimaa abiline Nele saatis oma jutu PEREKOND BUNNY JA DAY teise osa, mida loe siin.

23.mai 2015

Enneolematu ja eksklusiivne pakkumine!!! Kui oled nende hulgas, kes kahtleb ja kõhkleb ning veel pole ostnud The Sims 4 põhimängu ehk selle liiga kõrge hinna pärast, siis see pakkumine on just sulle. Kasuta promokoodi CQUC-PYJR-P6RQ-K56U-WYR7 ja saad The Sims 4 põhimängu poole hinnaga ehk 60€ asemel maksad vaid 30€. Pakkumine kehtib vaid Origin netipoes ja vaid kuni 25.maini. Kui ka ise ei soovi, siis räägi sellest pakkumisest sõbrale, tuttavale või kasvõi vaenlasele.

Esimese eripaki The Sims™ 4 Luxury Party Stuff treilervideot saab vaadata siin.

Simsimaa abiline Nele saatis taas uusi jutte, neid saab lugeda siin.

Juuni uudised

06.juuni 2015

Mängutootja Electronics Arts (EA) oskab ka üllatada, nimelt lubati juba 11.juunil välja lasta uus linn nimega Newcrest ja seda täiesti TASUTA, lähemalt loe infot ja vaata tutvustusvideot siin. Lisaks teatas EA, et The Sims 4 saab mängida ka uue Windows 10-ga, mis, muide, ilmub juba 29.juulil. Ning hiljuti ilmunud esimeses eripakis The Sims™ 4 Luxury Party Stuff oli kaks uue mängutehnikaga asja, mille kohta on nüüd põhjalikum info siin.

Kas tead, et kui installid kõik uuendused, saad mängus teha palju rohkemat kui alguses, näiteks saad nüüd ümber ehitada peidetud krunte, lähemalt loe siin.

Simsimaa abilised: Emma saatis Late Nighti sohinipi kuulsaks saamisest, mida näed siin ja Nele saatis oma jutu kolmanda osa, mida saad lugeda siin.

14.juuni 2015

Värske mängu-uuendusega ilmuski mängu uus linn Newcrest, kus on palju tühje krunte. Uuest linnast loe lähemalt ja pilte linnast näed siin. Uuendus tõi aga veel uut, muuhulgas uue päkapiku, naabrite tervituse, uue koogi ja uue ehitustööriista, lisaks parandas vigu, lähemalt loe siin.

Ning kuulutati välja teine eripakk The Sims™ 4 Perfect Patio Stuff, mis ilmub juba 16.juunil, eripakk toob mängu kauaoodatud mullivannid, lähemalt loe siin ja pilte vaata siin.

Simsimaa abiline Kristiin teatas, et Originis on hetkel allahindlused kuni 50%, soodusega saab osta kõiki mänge kaasa arvatud simsimänge, sims 4 mängud on siin. Soodustus kestab kuni 22.juunini.

Juuli uudised

07.juuli 2015

Kohe-kohe ilmub mängu-uuendus, mis toob mängu poolseinad ja uste lukustamise. Juba 14.juulil ilmub uus, järjekorras teine mängupakk nimega Spaapäev, mis, nagu nimigi ütleb, toob mängu spaa, loe tutvustust siin, vaata pilte siin, juba kahte treilervideot näed siin ja pisut rohkem infot loe siin. Teise eripaki The Sims™ 4 Perfect Patio Stuff kohta on samuti rohkem infot: asju näed siin, pilte vaata siin, nippe loe siin ja videod on siin.

Simsimaa abilised: Olivia parandas näpuka Katy Perry eripaki nippide lehel, mis asub siin, ning Nele saatis taas päris mitu omakirjutatud juttu ja eelmiste juttude järgesid, mida saad lugeda siin.

26.juuli 2015

Juulis ilmunud mängu-uuendus 1.9.80.1020 laseb nüüd mängus ehitada poolseinu, millest saab eraldi õpetust lugeda siin, lisaks tõi uuendus lukustatavad uksed, mõned uued asjad ja palju parandusi, lähemalt loe siin.

Juuli lõpus ilmub komplektpakk, mis sisaldab kolme lisa - Spa Day mängupakk ning eripakid Luxury Party Stuff ja Perfect Patio Stuff. Kuna aga praegu teadaolev hind (39,99 €) pole sugugi odavam, kui neid pakke eraldi ostes, siis on see mõttetu komplekt. Kuid juba on promotud uut komplekti, mis sisaldab lisaks mängupakile Outdoor Retreat ka pakki Cool Kitchen. Komplekti ilmumise ajaks oli oktoober 2015, mis tähendab, et sügisel on oodata juba kolmandat eripakki Cool Kitchen Stuff. Selle info levimisel võeti kuulutus Amazoni mängulistist maha, mis tõestab ainult seda, et see info oli õige.

Äsjailmunud teise mängupaki The Sims™ 4 Spa Day uued pildid on siin ja treilervideot vaata siin.

Simsimaa abiline Heleri saatis erisooliste kaksikute nipi, mida saab lugeda siin.

 

Simsimaa abiline Annabel juhtis tähelepanu veale koodides, nimelt simsiloomisrežiimis kõikide riiete kasutamiseks olev kood on poolik, tegelikult peab koodile juurde panema sõna "on" ja õige kood on järgmine: DisableClothingFilter on . Alles nüüd saad kasutada oma kangelase riietamiseks rohkem riideid. Koode näed siin.

Simsimaa abiline Nele saatis infot välgusurma kohta, mis pakub huvi neile, kellel on lisapakk Seasons, lähemalt loe siin.

Augusti uudised

14.august 2015

Päris mitme Simsimaa abilise (Helen, Annely, Siret, Aleksander) viidete põhjal on tulnud info teisest lisapakist Get Together, mis ilmub novembris. Loe teise lisapaki infot siin, pilte vaata siin, tutvustusvideot näed siin ja mõningast lisainfot loe siin.

Vahepeal on ilmunud uus mänguparandus, mis tõi mängu nõudepesumasinad, lähemalt loe uuest mänguparandusest siin. Ja äsjailmunud uue, järjekorras juba kolmanda, eripaki Cool Kitchen Stuff infot loe siin, pilte näed siin, treilervideo on siin, eripakiga mängu lisanduvad asjad on siin ja juba ka täielikke nippe saad näha siin.

Ning EA on saatnud laiali küsitluse, milles on kirjas võimalikud teemad järgmisteks lisapakkideks, muuhulgas võivad mängu tulla mudilased, aastaajad ja autod. Lähemalt loe siit.

Simsimaa abilised: Nele saatis koodiga nipi, kuidas kiiresti saada tulnukate röövi ohvriks, Elis saatis koodiga nipi, kuidas kiirelt staariks saada, loe neid kahte nippi siin. Kerlin saatis huvitava loo perfektsest perekonnast, mida saad lugeda siin, ja Olivia parandas näpuka lisapaki Island Paradise vetelpäästja nippides, mida näed siin.

Septembri uudised

05.september 2015

The Sims 4 tähistab aastapäeva nii videos kui pildis, vaata siin. Kõigi mänguomanike Origini ilmus uus mänguparandus, mis uuendab nüüd mängu versioonini 1.10.63.1020, kuid parandab vaid mõned, aga olulised vead, loe lähemalt siin. Tähistamaks varsti saabuvat Halloweeni, ilmub kuulduste järgi ka uus eripakk The Sims 4 Spooky Stuff, kuid aeg on veel teadmata!

Kas teadsid, et köögikappi ehitades saad valida kapi kuju, et kui prügi väljas kaua seisab, kasvab sellest prügitaim, et kurb sims saab oma pisaratega kasta taimi ja palju muud huvitavat loe veel siin. Lisaks on selles mängus erinevalt eelmistest simsimängudest väga palju koode ja neid on iga uuendusega veel lisandunud, näiteks saad koodiga teha simsist hetkega vaimu (surma ja vaimudega seotud koode vaata siin), koodiga saab simsi sünnitama panna korraga seitse last ehk seitsmikud!!! (kõik rasedusega seotud koodid on siin), koodiga saab simsi haigeks teha (kuidas, vaata siin) ning koodiga saab ka palgata oma ärisse ideaalsed töötajad, millest loe lähemalt siin. Samuti on uuendatud kõiki teisi koode, alusta nendega tutvumist siit. Uuendatud on surmanippide lehti, täpsustused ja uued surmaliigid on siin ning vaimude kohta uut infot loe siin, samuti on nüüd olemas kogu info selle kohta, kuidas saada ja mida teha lehmtaimega, sellest loe siin.

Täiendatud ja täpsustatud on surmanippe, osaliselt ka Olivia abiga, kokku kõikide lisapakkidega on Sims 3 mängus 22 surmaliiki, millest loe lähemalt siin. Samuti on surmanippide juurde lisatud infot haiguste kohta, millest loe lähemalt siin, vaimudest saad kõik teada siin ning surmanippide juurde on lisatud ka vaimude hävitamisega tegelev lisapaki Ambitions karjäär tondipüüdja, millest loe lähemalt siin.

27.september 2015

Lähenevat surnuteööd tähistavad nii äsja ilmunud mängu-uuendus kui ka kinnitust saanud uus eripakk. Versiooniks 1.11.64.1020 parandanud mängu-uuendus toob simsidele uue tunnuse, kaks uut suhtlemisvalikut Halloweeniks ja voodite omandamise võimaluse, lisaks parandab veel hulga erinevaid vigu, lähemalt loe siin.

Ning 29.septembril ilmub uus, järjekorras juba neljas eripakk nimega The Sims 4 Spooky Stuff. Infot sellest loe siin, pilte vaata siin ja video on siin. Eripakk toob mängu näiteks kõrvitsauuristamiselaua ja tontliku kommikausi, nendest ja teistest uutest asjadest loe pisut lähemalt siin. Ning veel üks kuuldus järgmisest eripakist nimega The Sims 4 Modern Line Stuff liigub netis, tänu sellenimelisele lehele, kus disainer on valmistanud mõned asjad sellele eripakile. Pilte asjadest näed siin ja leht ise on siin.

Täiendatud ja parandatud on peidetud oskuste lehte, tänu Simsimaa abilisele Oliviale, kokku kõikide lisadega on mängus 73 peidetud oskust!!!, vaata kõiki peidetud oskusi siin. Simsimaa abilised Emma ja Nele saatsid omakirjutatud jutud, mida saab lugeda siin.

Oktoobri uudised

13.oktoober 2015

EA täpsustas teise lisapaki ilmumise aega, värske info järgi ilmub The Sims 4 Get Together 8.detsembril. Lisandunud on pisut uut infot, mida loe siin ja uusi pilte näed siin. Äsjailmunud Tondimaa eripakile on valmis saanud kõik nippide lehed. Nüüd saad tähistada varstisaabuvat Halloweeni ka simside kodudes, alustades simsi kodu muutmisest õuduste majaks, millest loe siin, seal ühe vägeva tondipeo pidamisest, millest saad infot siin, kuni spetsiaalsel laual kõikide kõrvitsast väljalõigatud laternakujudeni välja, millest loe lähemalt siin. Samuti vaata uusi pilte siin, kõiki uusi asju näed siin ja teisi pisuuendusi siin.

Lisaks tondipeole saab su sims korraldada veel mitmesuguseid temaatilisi pidusid, kokku on võimalik erinevates kohtades pidada kaheksat erinevat pidu ja hea peo korraldamine toob su simsile ka auhindasid. Loe pidude korraldamisest lähemalt siin.

Ning mõni postitus tagasi oli põgusalt juttu sellest, et köögikappi ehitades saab valida kapi kuju. Kuidas seda teha - oli peamine küsimus, millega Simsimaad sellest saati pommitati. Nüüd on Simsimaal olemas ehitustrikkide sektsioon, kus on õpetus ka köögikapi ehitamisest, loe ja tee järgi siin. Samuti saab teada maja ja krundi liigutamisest siin, astmega ruumi ehitamisest siin, kahekorruselise avatud fuajee ehitamisest siin, mansardkatuse ehitamisest siin. Kuidas ehitada katuseaknaid, loe siin, võlvruumidest on info siin ja poolseintest siin. Lisaks saad teada, kust kätte saada peidetud asju, siin ja ilma valgustiteta simsi kodu valgustamise trikid on siin.

30.oktoober 2015

Ainult täna! Ainult praegu! Ainult väga lühikest aega! Saad oma põhimängule juurde tasuta digitaalse Luksusväljaande, mis sisaldab:
*Peoelu digitaalne boonusasi: Leekidega Tiki baar ja simsidele peokostüümid
* Läbi kogu öö digitaalne boonusasi: Lasertuledeshow, uued peod, simsidele uued peokostüümid, dekoratsioonid ja retseptid.
*
Digitaalne muusika: Eraldi failid mängus kõlava muusikaga
*
Origini eksklusiivne digitaalne boonusasi: Lõbusad loomamütsid su simsidele.
Mine Origin tellmislehele siia, sisesta seal boonuskood SIMSUPGRADE ja saad digitaalse boonuse täiesti tasuta. Ning kui pole veel põhimängu või mõnda lisapakki, siis hetkel on Originis ka suured soodustused, vaata lähemalt siin

Ja taas liigub kuuldus uuest eripakist, seekord nimega The Sims 4 Star Wars Stuff!!!??? Netikaubamaja Amazon näitas mõni päev tagasi sellenimelise eripaki tellimise võimalust ja see pidi ilmuma detsembris 2015. Ootame-loodame-vaatame... Pilt ja jutt on siin.

Teisest lisapakist Get Together tuli uusi infokilde, muuhulgas sai kinnitust, et lisapakk toob mängu merekoletise (Seamonster). Loe uut infot siin, ja uusi pilte linnast näed siin.

Ning liikvel on pilt, kus täiskasvanud simsid hoiavad kätel mudilast. Mudilast!? Teatavasti praegu selline eluiga The Sims 4 puudub, kas see tuleb siis mõne uuenduse või lisapakiga? Vaata pilti siin.

Novembri uudised

11.november 2015

Vähem kui kuu pärast tuleb välja teine lisapakk Get Together, sellest ilmus nüüd kaks uut videot, mis näitavad klubitegevusi ning tantsu- ja DJ-oskusi, vaata videosid siin. Samuti on ilmunud päris palju uusi pilte, mida näed siin, ja mõned infokillud on siin.

Kõikide mänguomanike Origin kontole ilmus uus mängu-uuendus, mis lisaks mõnedele mänguparandustele tõi mängu lõpuks paljuküsitud remonditeenuse, samuti mõned uued asjad ja kaks uut KALA!!! Loe lähemalt uuest mängu-uuendusest siin. Ning väidetavalt ilmus ühe simsifänni mängu ühe krundi tasasele maapinnale kõrgendik, mis võib ehk vihjata sellele, et üsna peatselt ilmub mängu-uuendus, mis toob taas mängu maapinna kaevamise tööriista ja võimalused. Vaata kõrgendikku siin.

Simsimaa abiline Nele saatis taas omakirjutatud jutu ja eelmise jutu järje, mida saad lugeda siin.

30.november 2015

Juba nädala pärast ilmuva teise lisapaki Get Together teemal toimus San Franciscos tutvustuspäev, kuhu kogunenud fännid said juba uut lisapakki proovida. Sealt saadeti lisapaki kohta palju uusi pilte, mida saab vaadata siin ja siin, uut videot näed siin, palju uut infot koos piltidega saad lugeda siin ning lisapakiga mängu lisanduvad asjad on siin.

Enne lisapakki ilmub aga ka mängu-uuendus, mis toob mängu näiteks seniste kahvatute sini-valgete linnakaartude asemel värvilised linnakaardid, mida juba sel nädalal ilmuv uuendus veel mängu toob, loe siit.

Ning Originis kehtivad veel kuni 75% soodushinnad, ka mõnda simsimängu saab osta soodusega, vaata lähemalt siin.

Üllataval kombel ilmus uus mänguparandus, mis lisas mängukäivitajale lisapakkide ja eripakkide halduri, millega saab valida, milliste lisapakkide või eripakkidega koos tahad mängu mängida, millistega koos aga mitte, loe lähemalt siin.

Detsembri uudised

25.detsember 2015

Põhimängu saab nüüd kätte vaid 20 euroga, pühade allahindlus on Originis, seal on ka mõned lisapakid odavamad. Lisapakk Get Together on nüüd ilmunud, sel puhul vaata uusi pilte siin ja siin ning lisapaki treilervideot näed siin.

Nii enne kui pärast teist lisapakki on ilmunud mängu-uuendusi. Suur mängu-uuendus nr.27 tõi mängu tõsiselt palju uuendusi, nagu simside uue suhtumise surma, millest loe lähemalt siin, uusi asju jõulupühadepakki, mille saab tõmmata tasuta ja sellest loe lähemalt ja vaata asju siin, tiikide kohta vaata rohkem infot siin ning muudetud ja uuendatud seadetest loe lähemalt siin, kusjuures nende juurde on lisatud mängus kõlavate muusikalugude leht siin, kogu mängu-uuenduse kohta loe rohkem infot siin. Pärast lisapakki ilmus väike mänguparandus nr.28, millest loe lähemalt siin.

Simsimaa abiline Nele saatis vaimude nipi, mida saad lugeda siin ja nüüd juba pikema omakirjutatud jutu, mida saad lugeda siin.

 

Simsimaa veeb annab ainsana Eestis ja eesti keeles täieliku ülevaate The Sims seeria mängudest ja nende lisadest, infot, nippe, koode ning veel palju muud The Sims seeria mängude kohta. Kõik siin leheküljel avaldatud materjalid on vabad kopeerimiseks ja kasutamiseks, sest sa teed seda nagunii.