2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
jaanuar
veebruar
märts
aprill
mai
juuni
juuli
august
september
oktoober
november
detsember
2008
2007
2006
2005
2004





Simsimaa ajalugu: aasta 2009

Detsembri uudised

02.detsember 2009

SIMS 3: Saksa simsiteemalise Facebooki andmetel saab maailmaloomisprogrammi Create-A-World tõmmata alates 10.detsembrist, Simsimaal saad selle programmi kohta lugeda siin.The Sims 3 World Adventures neli uut pilti on siin.

Simsimaa abiline Anella teatas, et The Sims 3 World Adventures on müügil ka kaubamajas, hind 569 krooni. Uue simsilehe link on siin.

05.detsember 2009
The Sims 3 pühadepakk (allikas)

Saabuvale jõuluajale kohaselt laseb EA välja The Sims 3 pühadepaki, mis ilmselt Eestisse ei jõua, kuid USA ja Suurbritannia poodides varsti müügile tuleb.

See sisaldab lisaks põhimängule The Sims 3-le ka mõnda pühadeasja ja mängu arengu järgi otsustades võiks ju sisaldada ka mõnda uut tegevust, mis seotud pühadega, kuid selle pildi järgi tuleb pühadepakki vaid 6 (kuus)!!!! pühadeasja, mis kõik on ainult kaunistused.

Oleks siis kuuskki!!!! Ja jõuluvanast ei maksa unistadagi!

Arvatakse, et jõuluajal saab kuuse ja ehk ka jõuluvana osta EA internetipoest.

09.detsember 2009

SIMS 3: The Sims 3 esimene eripakk külvab järjepidevalt segadust, nüüd on tulnud välja hübriid kahest nimest: The Sims 3 Design & High-Tech High End Loft Edition Stuff????? Selle pilti näed siin. Saabuvale jõuluajale kohaselt saab varsti kaubandusest osta The Sims 3 pühadepaki, kus on The Sims 3 põhimängule lisatud mõned jõuluteemalised asjad, kuid neid on vähe, lähemalt loe ja vaata siit. Simsimaa abiline Triin saatis video The Sims 3 World Adventures võitluskunstide õppimisest, mida näed siin.

SIMS 2: Simsimaa abiline Mari saatis majja mööbli allesjäämise nipi.

17.detsember 2009

SIMS 3: Lõpuks see siis ilmus - maailmaloomisprogramm Create A World. Seda saab tasuta tõmmata The Sims 3 ametlikult lehelt. Kui sa ei saa sealt tõmmata, siis tõmba see siit. Programmi kasutamise mõned näpunäited on siin.

Samuti on kõigil mängukäivitajas saadaval mänguparandus 1.8/2.3, mis parandab vigu ja toob mängu ka uusi võimalusi, kokku on punkte 153 (põhimängus 36 ja lisapakis World Adventures 117), nende hulgas on nüüd ka uus nupp, millega saab otse mängust minna EA internetipoodi ja sealt tõmmata mängu uusi asju, samal ajal kui mäng käib; mängu salvestamisel ei tule enam Error 16, ehitus- ja osturežiimi vahetamisel ei vahetu enam taustamuusika, TestingCheatsEnabled koodi juurde on lisatud võimalus kustutada asju ja Add to Active Family koodiga ei saa enam perekonda lisada rohkem kui 8 simsi, kuna see muudab mängu ebastabiilseks (st mäng jookseb kokku).

NB! Kuigi maailmaloomisprogramm Create A World käivitub mängust eraldi, on nad siiski seotud ja enne programmi käivitamist installi mängule kindlasti viimane parandus 1.8/2.3, muidu maailmaloomisprogramm ei tööta.

18.detsember 2009

SIMS 3: Imelikul kombel tekitab iga The Sims 3 uus mänguparandus mängu uusi probleeme, viimase paranduse installinud mängijatest mõned kurdavad, et nüüd teeb mäng nende arvutisse suure hunniku lisafaile, mis arvuti üpris kiiresti umbe ajab, kui seda just iga päev ei puhastata. EA lubas asja uurida. Kui sa ei karda uut parandust, võid selle mujalt tõmbamise probleemide korral tõmmata Simsimaalt siit.

MTS foorumis on EA internetipoes olevate asjade kirjeldusest saadud vihje The Sims 3 järgmisele lisapakile, kus võivad mängu tulla lemmikloomad. Esialgu on see vaid kuulujutt!

SIMS 2: Simsimaa abiline Eltzik saatis pilte.

21.detsember 2009

SIMS 3: Mängudeportaal GameSpot kuulutab aasta lõpus välja parimad mängud erinevates kategooriates ja aasta parima mängu, nominentide hulgas on The Sims 3 ning ka sina saad hääletada: Hääleta The Sims 3 parimaks strateegiamänguks, parimaks arvutimänguks, aasta parimaks mänguks, kõige arenenumaks järjemänguks, The Sims 3 muusika parimaks originaalmängumuusikaks ning The Sims 3 World Adventures aasta parimaks lisapakiks!

The Sims 3 World Adventures teemal on lauljate duo Matt & Kim teinud oma laulu "Daylight" simsikeelse versiooni koos videoga, vaata siin, jõuluteemalist ja internetipoe trailereid näed siin ning üks video jutustab ka jõululoo, vaata siin.

27.detsember 2009

SIMS 3: Ja aasta parim mäng on... kahjuks mitte The Sims 3! Mängudeportaal GameSpot toimetajad kuulutasid parimad välja ja vähemalt ühes kategoorias võitis The Sims 3, see on aasta parim strateegiamäng. Kuid hääletada saab edasi ja mängijate valitud aasta parimad kuulutatakse välja kuu aja pärast, so 27.jaanuaril 2010.

Kas oskad luua simsi The Sims 3-s? Kas tead, kuidas valida eraldi värv simsi juuste otstele, salkudele, juurtele? Või simsi huultele kolm värvi? Või mängida geneetikaga? Või luua kaksikuid? Või ... ? Väga põhjalik ja illustreeritud simsi loomise õpetus on siin!

SIMS 2: Simsimaa abilised: Keidi saatis raseduse nipi täienduse, Laura saatis video ning Triinu ja Laura saatsid jutud.

31.detsember 2009

SIMS 3: Kui GameSpoti aasta parimate hulka The Sims 3 ei mahtunud, siis mujal küll, näiteks Newsarama kuulutas The Sims 3-e 2009.aasta parimaks arvutimänguks! Ja loomakaitsjate lehekülg Peta tunnistas The Sims 3-e aasta 2009 kõige loomasõbralikumaks mänguks, sest simsile saab valida taimetoitlase iseloomutunnuse!

Õnneks pole The Sims 3 halva edetabeli tipus, nimelt portaali DownloadSquad teatel on 2009.aastal enim ebaseaduslikult tõmmatud mängu Modern Warfare 2, mida tõmmati 6 nädalaga 4,1 miljonit!!! Võrdluseks: The Sims 3-e on piraadid 7 kuuga tõmmanud 3,2 miljonit.

SIMS 2: Simsimaa abiline Ann-Kristiin saatis Ikea eripaki serialnumbri.

Simsimaa veeb annab ainsana Eestis ja eesti keeles täieliku ülevaate The Sims seeria mängudest ja nende lisadest, infot, nippe, koode ning veel palju muud The Sims seeria mängude kohta. Kõik siin leheküljel avaldatud materjalid on vabad kopeerimiseks ja kasutamiseks, sest sa teed seda nagunii.